Forum Domowego Radia Studnia
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Wrzesień 08, 2010, 04:48:01

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Zajrzyj na naszą stronę:
Domowe Radio Studnia
2027 wiadomości w 158 wątkach, wysłane przez 125 użytkowników
Najnowszy użytkownik: prostyszewc
* Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
+  Forum Domowego Radia Studnia
|-+  Audycja
| |-+  Co to tak dudni (Moderatorzy: Mutek, Stiopa)
| | |-+  Dawno temu,w audycji było o Killing Joke.Co to za utwór leciał ?
« poprzedni następny »
Strony: [1] Drukuj
Autor Wątek: Dawno temu,w audycji było o Killing Joke.Co to za utwór leciał ?  (Przeczytany 124 razy)
młodypunk
*

« : Czerwiec 23, 2010, 10:46:08 »

Witam wszystkich forumowiczów i słuchaczy Studni.Tak jak w temacie,była kiedys przedstawiona grupa Killing Joke,było to dość dawno temu,gdzieś w 95 r.,może i w 96 r. ciężko spamiętać,ale było w audycji właśnie o tym zespole i była zapuszczona jedna piosenka,którą do dzisiaj pamiętam.Niesety tytuł jest mi nieznany,szkoda ze już kaset nie mam,może byłby ktoś wstanie pomóc ? Ech... znowu usłyszeć tą piosenkę...

Pozdrawiam

Ojczym Prowadzący
Nadredaktor
*

Email
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 24, 2010, 04:23:49 »

Cholernie trudne pytanie... Bez dokładniejszej daty albo chociaż określenia, o czym jeszcze była mowa w audycji - chyba nie ma szans...
młodypunk
*

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 24, 2010, 10:46:45 »

To jeżeli się nie mylę,audycja była późnym latem,coś w okolicach sierpnia,września,października.Raczej o tym zespole było tylko raz,a raczej o wokaliście, Jaz Colemann.Żeby było jeszcze lepiej,w całej ich płytotece nie znalazłem tego utworu,także sam nie wiem.Trzeba będzie sobie z pamięci posłuchać heh.A co jeszcze było w audycji to naprawde nie pamiętam.
Strony: [1] Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!